Grga moto d.o.o. ekskluzivni uvoznik I distributer za teritoriju Crne Gore

Tokom nekoliko godina takmičenja u moto sportu A-pro nas je ispratio i podržao sa njihovim najboljim i najpopularnijim zaštitnim proizvodima, a iz našeg bogatog iskustva u vožnji uvidjeli smo da taj proizvod i te kako ispunjava sve uslove jednog motocikliste. Mnogi padova pri velikim brzinama na moto pistama bili su potvrda onoga što nam je A-pro obećavao a to je visoka sigurnost, a kod vožnje motocikla sigurnost je prioritet. U nastavku pročitajte malo više o proizvodu.
A-Pro je nakon svog razvoja tokom godina u sektoru motocikala postao poznati i cijenjeni brend koji nudi široku paletu odjeće za svaku vrstu motociklista.
Posebna pažnja koju talijanska fabrika posvećuje odabiru najprikladnije kože i platnenog materijala, a stručnost, vrijeme i istraživanja koja su ušla u razvoj svakog proizvoda ono su što zbog čega su stekli poštovanje klijenata i zadržali interes za njihov jedinstveni proizvod, poznat po svojem kvalitetu i pouzdanosti.

A-Pro se ponosi izuzetnom pažnjom koju pruža svojim kupcima osiguravajući da se ispune njihove potrebe. Ono što ga izdvaja kao tržišnog lidera odlikuje upravo njegova i kontinuirana istraživanja novih tehnoloških dostignuća u tom sektoru.
Profesionalnost poslovanja u fabrici osigurava njen sve veći uspjeh, postižući prepoznatljivost i poštovanje na tržištima širom svijeta, istovremeno zadržavajući vrlo cijenjeno ime dizajna u Italiji.

MISIJA
Osnovni cilj fabrike bio je stvoriti prepoznatljiv proizvod poznat po svojem kvalitetu a posebno na tržištu koje je postalo zasićeno proizvodima niske cijene koji se uvoze iz cijelog svijeta.
Kvalitet i dodana vrijednost svakog pojedinog proizvoda ono je zbog čega se naši zadovoljni kupci vraćaju nama i razlikuju naše proizvode od drugih marki.
A-Pro strategija slijedi tri temeljna principa:
Kvalitet materijala koji se koristi za izradu svih proizvoda;
Dizajn – inovacija i tehnologija koja nam omogućuje stvaranje originalne i prepoznatljive odjeće i proizvoda koji prate modne trendove;
Uvjerenje – temeljni faktor uspješne proizvodnje autentične odjeće za motocikle.
Tipovi proizvoda koje imamo u ponudi
-kožna odijela
-kožne I platnene jakne
-kožne I platnene pantalone
-kožne I platnen čizme
-kožne I platnene rukavice
-pojasevi I štitnici
-dodatna oprema za motocikle (štenderi, koferi, cerade)